Om København

København – Danmarks Hovedstad

København er kendt i hele verden som wonderful Copenhagen her kommer mange besøgene turister hele året rundt. København danner rammen for lufthavn og ikke mindst Øresundsbroen som forbinder Danmark til Sverige. Kulturhistorier er der mange af i København, Tivoli som er en af Danmark ældste forlystelsesparker og Christania som kendt for deres bofællesskab.

Erhvervslivet i København rummer et stort udbud af mange forskellige butikker og firmaer det mest kendt er Strøget som ligger ganske kort fra Hovedbanen. I København ligger den berømte Nyhavn som danner rammen om hyggeligt samvær i restauranter og caféer hele året rundt.

København har mange kulturelle tilbud her kan nævnes Det Kongelig teater, Den Kongelig ballet og operahuset her er forstilingere året rundt. Større kendte Rock og Pop kunster afholder oftest koncerter i områderne omkring København.

København er de fleste bekendt med Tivoli og den lille havfrue. Tivoli har rigtige mange gaester fra hele Danmark og udlandet aaret igennem.

København er en by som er i udvikling ikke mindst klimaet spiller en central rolle, den tætte biltrafik skal væk fra byen. Københavns Metro har en central rolle for indbyggere og pendler som arbejder i hovedstadsområdet de